Mijn tante als fuckbuddy tijdens de zomervakantie

Dit is nog niet zo lang geleden gebeurd. Ik was toen twintig en ik kwam net thuis voor de zomervakantie van de universiteit. Op een dag zei mijn moeder dat mijn tante Marja wilde dat ik bij haar thuis zou langskomen. Ik vond het een beetje vreemd. Ik had mijn tante al een paar jaar niet meer gezien. Marja was de jongere zus van mijn moeder. Ik gokte dat ze ongeveer dertig jaar oud was. Ik denk dat ze werd beschouwd als het zwarte schaap in de familie. Ze was nooit getrouwd geweest en was een behoorlijk wild in haar twintiger jaren.

 

Bij mijn tante op bezoek

Op een zaterdag ging ik erheen, ik belde aan bij Marja’s huis. Toen de deur openging, was ik in shock. Mijn tante droeg een strak shirt en een heel kort broekje. Zonder al te veel te staren, kon ik zien dat er cameltoe te zien was. Marja gaf me een grote knuffel en ze verwelkomde me binnen. Ik dacht dat mijn tante me zou uitleggen waarom ze me moest zien. Ze heeft nooit gezegd waarom. In plaats daarvan bood ze me een biertje aan en gingen we op de bank zitten om te praten.

Marja wilde alles weten over mijn leven. Wat mijn master opleiding was, of ik een vriendin had, wat ik ook deed, Marja moest het weten. Marja vertelde me heel weinig over haar persoonlijke leven. Ze vertelde me alleen waar ze werkte en dat er op dat moment geen mannen in haar leven waren. Ik moet toegeven, ik heb niet veel gehoord over wat mijn tante me vertelde. Ik was haar lichaam aan het bekijken. Mijn tante had bruin haar dat op haar schouders viel.

De grote borsten van mijn tante

Marja hield ervan om met haar tieten te pronken, dat was heel duidelijk. Ze droeg die dag geen BH en haar tepels waren mokerhard. Ik moest mijn drang om haar borsten vast te grijpen en te strelen onder controle houden. Ik had mijn biertje op en ging naar de koelkast om een andere te halen. Ik opende de deur en ik voelde dat Marja vlak achter me stond. Ze legde haar armen om mijn middel en ze knuffelde me hard. Dat had ik zeker niet verwacht. Ik voelde haar tepels in mijn rug duwen. Heerlijk.

“Ik heb je zo gemist Tim,” zei ze.

Ik slaagde erin om te draaien en Marja aan te kijken. Ze keek me aan en legde toen haar armen om mijn nek. Marja trok mijn gezicht naar beneden en we kusten elkaar. Ik had al een paar maanden geen chick gezoend. Ik had zeker niet verwacht dat een volwassen vrouw, mijn tante me zou versieren. Ik hield haar zeker niet tegen. Ik legde mijn handen op de buitenkant van haar shirt en ik kneep in haar grote meloenen. Dat leek Marja helemaal in de war te brengen. Mijn tante reikte naar de voorkant van mijn broek en ze wreef over mijn kruis.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *