Glory Hole Apocalypse verhalen

Glory Hole Apocalypse 😈🔥

Het is 11.00 uur in de ochtend op kerstavond. Aangekomen op een geheime locatie in Düsseldorf Duitsland. Via het internet heb ik mij vrijwillig aangemeld voor besloten een glory hole evenement via een vriendin van een vriendin. Ik heb al vaker orgies gedaan, zelfs gangbangs met 10+ mannen. Dit is mijn eerste glory hole ervaring. In een verlaten omgeving zie je een overvolle parkeerplaats.

Samen met mijn vriendin ben ik geparkeerd naast een mysterieuze gebouw.

Bij de ingang wordt duidelijk dat dit erg exclusief is. De controle is streng, dit stelt me erg gerust. Alles lijkt goed geregeld te zijn. Bij binnenkomst wordt ik hartelijk verwelkomt door de gastvrouw. Ik wordt begeleid naar de kleedruimte. Ik sta in een ruimte met nog een tiental andere meiden en vrouwen. Leeftijd loopt uiteen van z’n 20 tot zelfs 70 jaar! We krijgen een rondleiding door alle kamers met glory holes. Ik heb z’n 41 ruimtes geteld. Het feest begint over een paar minuten. De zaal loopt inmiddels erg vol.

Er zijn douches, dus besluit me nog even lekker op te frissen. Ik vinger mezelf onder de douche om lekker op te warmen.

Ik heb speciaal mijn schaamhaar niet geschoren, want mannen schijnen dit toch opwindend te vinden (hihi).

Mijn eerste orale glory hole ervaring 😮😋

Ik hoor de drukte om me heen. De muziek gaat aan waardoor alle hectiek verdwijnt. Ik voel mezelf op me gemak en geil. Ik kan nu nog maar alleen denken om flink geneukt worden door onbekende mannen. Ik sta in een vierkant hokje en zie een gat op kniehoogte. Ik ga op mijn knieen en kijk door het gat. Plots komt er een piemel doorheen die prikt in mijn oog. Au! Ik hoor de man aan de andere kant schrikken en roep “er niks aan de hand, ik kreeg alleen je piemel in mijn oog”. De man beantwoord “Sorry schat, gaat het?”. De man is bezorgd, dat doet me goed. Beetje bezorgd is prima. Zijn lul komt door het gat en kan mezelf niet bedwingen.

Ik grijp zijn lul stevig beet en trek aan zijn lul zodat ook zijn ballen erdoor heen komen.

Met mijn andere hand grijp ik zijn ballen en begin hardhandig te knijpen aan zijn ballen. Met mijn andere andere hand begin ik hem stevig te rukken. Ik hoor hem genieten. Zijn sappen beginnen te komen en lik het netjes schoon. Wat een grote lul zeg!

Ik neem zijn lul volledig in mijn mond, tegen mijn keel gedrukt zo diep mogelijk. Ik bijt zachtjes op zijn lul en merk dat hij geniet.

Ik ga door met pijpen en voel zijn lul beginnen met pompen. Precies op het moment zijn lul op een dieptepunt in mijn keel zit komt al het warme zaad direct mijn keel binnen.

Tot bijna kokhalzend toe slik ik alles netjes door en komen de restanten met zaad mijn mondhoeken uitlopen.

Nog stevig hou ik mijn lippen om zijn lul, zodat hij helemaal uitgepompt is. Ongeveer na een minuut doe ik mijn mond open en gutst alle het overtollige zaad mijn uit, over mijn borsten, buik en door mijn schaamhaar in mijn kutje. Zonder dat ik besef vinger ik mezelf terwijl dit allemaal gebeurd.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *